Parweld is er van overtuigd dat de toekomst in blijvend innoveren ligt. Het voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om bestaande producten te verbeteren en verder te ontwikkelen.
Parweld’s team van ontwerpers, product – en lasingenieurs hebben een uitgebreide ervaring op gebied van lastoepassingen en begrijpen de eisen binnen de werkomgeving van een product.

Parweld merkt dat productiviteit belangrijk is. Wij gaan steeds opzoek naar verbetering. Productiviteit is voor ons niet zomaar een getal, Parweld bekijkt productiviteit als een product waarvan de lasser zeker mag zijn dat het de laswerken makkelijker, aangenaam en functioneler maakt.

Het team is betrokken bij elke fase – van ontwerp, project tot de uiteindelijke aflevering. Tijdens het ontwerpproces gaat het product verschillende experimenten en stappen door, om er zeker van te zijn dat deze voldoet aan de eisen van de klant en de vooropgestelde doelstellingen.

Parweld hecht belang aan de ergonomie en prestatie van het product tijdens de ontwerpfase. Gedurende het ontwerpproces wordt er rekening gehouden met de Power Cablesnaleving van nationale en internationale normen. Deze worden bevestigd tijdens testen die worden uitgevoerd bij Parweld, alsook door een derde partij.

Door gebruik van geavanceerde 3D – ontwerp en modelleer software is het mogelijk om assemblage problemen of fouten al vroeg op te sporen in het ontwikkelingsproces.

BACK