Over Weld-Toorts/Parweld Benelux

Weld-Toorts bv staat sinds 1998 bekend om zijn unieke en snelle service voor de productie van op maat gemaakte lastoortsen en tussenpakketten.
Sinds 2011 mogen wij ons ook officiële dealer van Parweld Benelux noemen. Naast onze op maat gemaakte lastoortsen, tussenpakketten en herstelling van lasapparatuur, kan je bij ons ook het volledige Parweld gamma terugvinden.

Over Parweld

Parweld legt de nadruk op: het ontwerp, de ontwikkeling, de fabricage, maar ook het belang van alle fasen binnen het ontwikkelingsproces. Door steeds opnieuw te investeren in technologie en met een blik op de toekomst, staat Parweld steeds aan de voorgrond in de laswereld.

Vandaag de dag zijn er duizenden Parweld producten in gebruik bij ontelbaar veel bedrijven over de hele wereld.

Samen aan het werk

Parweld ontwerpt, produceert en verkoopt een uitgebreid assortiment van las- en snijbranders, alsook aanverwante producten.

Meer

Kwaliteit

We begrijpen dat de totale kwaliteit gaat over het bewustzijn van onze klanten, maar ook de continue verbetering binnen het bedrijf en de Parweld producten.

Meer

Design

Voortdurende investeringen in mensen en technologie maakt ons steeds de voorganger in de nieuwste lastechnologieën

Meer

Prototypen

Onze interne ontwerp en testfaciliteiten stellen ons in staat om product design, functionaliteit en kwaliteit van de oorspronkelijke grondstof te controleren tot en met het eindproduct.

Meer

Fabricage

Parweld heeft zijn eigen industriële basis in Wuxi, China en de productie-installaties op het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk.

Meer

BACK